DOSTAVA I NAČIN PLAĆANJA

PLAĆANJE I DOSTAVA

CIJENA PROIZVODA, NAČIN PLAĆANJA I OTPREMA PROIZVODA

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u hrvatskim kunama.

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

  1. Kartično plaćanje

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama: Maestro, Visa i Mastercard.

  1. Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke)-za kupce u Hrvatskoj

Omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu. Prilikom preuzimanja pošiljke dodatno se plaća naknada za uslugu platnog prometa Hrvatskoj pošti. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom ili debitnom karticom.

  1. Uplatom na račun-za kupce u Hrvatskoj

Na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi. U slučaju plaćanja općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude kupca, a proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi  na isporuku isti ili sljedeći radni dan (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) za plaćanje pouzećem odnosno po primitku uplate kupoprodajne cijene kod ostalih načina plaćanja.

Račun ćete primiti u paketu zajedno s naručenim proizvodima. R1 račun, kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.


OSNOVNI PODACI O DOSTAVI

Nicole Marie d.o.o. dostavu vrši unutar Republike Hrvatske, Slovenije, Italije i Njemačke.

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je drugačije navedeno na web stranici nicolemarie.com.hr

HRVATSKA

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 200,00 kn je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave, dostavu naplaćujemo 20,00kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja. Kod plaćanja pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke dodatno se plaća naknada za uslugu platnog prometa Hrvatskoj pošti. Dostava proizvoda vrši se putem Hrvatske pošte d.d. i obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu dostavne službe po uvjetima poslovanja iste.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 3-5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

SLOVENIJA

Za kupce iz cijele Slovenije, dostava za sve narudžbe iznad 350,00 kn je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave, dostavu naplaćujemo 55,00kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.  Dostava proizvoda vrši se putem dostavne službe GLS i obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu dostavne službe po uvjetima poslovanja iste.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Slovenije u roku od 1-3 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

ITALIJA

Za kupce iz cijele Italije, dostava za sve narudžbe iznad 350,00 kn je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave, dostavu naplaćujemo 80,00kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.  Dostava proizvoda vrši se putem dostavne službe GLS i obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu dostavne službe po uvjetima poslovanja iste.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Italije u roku od 3-5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

NJEMAČKA

Za kupce iz cijele Njemačke, dostava za sve narudžbe iznad 350,00 kn je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave, dostavu naplaćujemo 55,00kn (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.  Dostava proizvoda vrši se putem dostavne službe GLS i obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu dostavne službe po uvjetima poslovanja iste.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Njemačke u roku od 3-4 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

 

Nicole Marie d.o.o. prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko Nicole Marie d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Nicole Marie d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Nicole Marie d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.